Tarjoamamme palvelut

Tarjoamme monipuoliset ajoneuvopalvelut, kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

ECU Remapping

Moottorin uudelleen ohjelmoinnissa luemme vakio-ohjelman ajoneuvosta. Se pitää sisällään kaikki moottoria ohjaavat ”kartat. Sitten muutamme ohjelman eri parametrien karttoja kuten polttoaineen paineen, ahtopaineen (turboahdetuissa sovellukset), rajoittimet ja sytytysennakon. Näitä karttoja muokkaamalla on mahdollista vapauttaa moottorin todellinen suorituskyky .

Kun valmistajat kehittävät uuden ajoneuvon heidän on otettava huomioon kaikki käyttöolosuhteet, päästörajoitukset ja verotus, kaikkialla missä aikovat myydä tätä mallia. Toisin sanoen moottorin säädöistä tulee kompromissi. Uudelleen ohjelmoimme ajoneuvon moottorinohjaimen ohjelmiston, näin käyttöön saadaan turvallisesti enemmän tehoa ja vääntöä. Tämä tuo paremman ajettavuuden ja lisäetuna parannetun polttoainetalouden etenkin dieselmoottoreille.

Chip Tuning

Lastutus on käännös Chip Tuning sanasta, joka on yksinkertaisesti toinen nimi uudelleen ohjelmoinnille, mutta alun perin nimi liittyy ohjelmasirun fyysiseen vaihtamiseen tai uudelleen ohjelmointiin moottorin ohjaimessa. .

Teknologian kehitys on johtanut siihen, että lastutus on harvinaisempaa nyt, mutta se on edelleen ainoa tapa ohjelmoida joitakin ajoneuvoja. ykyään useimmat ohjelmoinnit tehdään OBD-diagnostiikkaportin kautta tai suoraan moottorinohjaimeen käyttäen sopivia adaptereita ohjelmointipenkissä.

EGR Ratkaisut

Meillä on tarjota erittäin edistyksellinen ratkaisu EGR ongelmiin. EGR-Venttiili tukkeutuu usein karstasta, jolloin aukeaminen tai sulkeutuminen epäonnistuu, mikä aiheuttaa virhekoodin ja estää ajoneuvon toimimisen oikein. Ohjelmanmuutos on tehokas ratkaisu poistaa EGR venttiiliongelmat. Se on yksinkertainen ja tehokas tapa parantaa moottorin tehoja.

Meidän EGR ratkaisumme ja moottorinohjainlaitteen uudelleenohjelmoinnin tuloksena moottorin lämpötila alenee, kaasun vaste paranee, saadaan parempi alavääntö ja lisää taloudellisuutta. Tämä voi myös pidentää moottorin käyttöikää, kun sen karstoittuminen vähenee.

DPF Ratkaisut

Hiukkassuodattimen poiston sijaan, meillä on tarjota yhteistyössä DPFPRO:n kanssa erittäin tehokas DPF:n puhdistusratkaisu. Tällöin suodatin irrotetaan autosta ja pestään tehdastasoisella laitteistio uuden veroiseksi. Näin auton päästöt eivät muutu alkuperäisetä ja myöskin takuut säilyvät. Toimenpide on jo jopa pois ohjelmointia edullisempi ratkaisu ja täysin laillinen toimenpide. kysy tarjous!

AdBlue Ratkaisut

Meillä on tarjota ratkaisuja myös Adblue ongelmien hoitoon, kysy tarjous sinun ajoneuvollesi.


HUOM:
Asiakas on itse vastuussa ajoneuvon päästöluokituksen muuttumisesta ja osa toimenpiteistä ei ole tarkoitettu tieliikennekäyttöön.